Vařená rýže se sýrem a cibulí

30 min.
Francie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
425 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
23 g
Sacharidy
43 g
Vláknina
1 g
Cukr
239 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži promyjeme pod tekoucí vodu a necháme okapat. V hrnci rozehřejeme 1/2 množství másla, přisypeme cibuli a necháme zpěnit. Přidáme rýži, promícháme, zalijeme 1/2 množství vývaru, vaříme a jakmile se vývar vsákne, přilijeme zbytek. Dovaříme, vývar by se měl celý vsáknout. Přimícháme zbytek másla a strouhaný gruyére.
  • 2
    Podáváme jako přílohu k masu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.