Vařená tykev s máslem
17 min.
Ingredience
- 500gramůTykev
- 700mililitrůVoda pitná
- 1kusCibule
- 30gramůCukr krupice
- 50gramůMáslo čerstvé
- 40mililitrůOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
3Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
319 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
27 g
Sacharidy
19 g
Vláknina
2 g
Cukr
15 g
Postup přípravy
- 1Tykev očistíme a nakrájíme na kousky, cibuli nakrájíme nadrobno a osmažíme na oleji. Tykev vložíme do vroucí osolené vody a uvaříme doměkka. Poté scedíme a necháme okapat.
- 2Tykev vložíme do mísy, osladíme, přelijeme rozpuštěným máslem a posypeme osmaženou cibulí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.