Vařené hovězí s pikantní omáčkou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
353 kcal
Bílkoviny
37 g
Tuky
19 g
Sacharidy
9 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrole na másle osmahneme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Poprášíme moukou, osmahneme, zalijeme smetanou a chvíli povaříme.
  • 2
    Potom přilijeme vodu, přidáme na nudličky nakrájenou okurku, kečup, podle chuti sůl a citronovou kůru. Vše ještě krátce povaříme.
  • 3
    Do omáčky vložíme na plátky nakrájené vařené maso a jen prohřejeme.
  • 4
    Vhodnou přílohou jsou houskové knedlíky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.