Vařené jehněčí nadvakrát

30 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do velkého hrnce dáme nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Ve velkém woku povaříme 5 minut kousky jehněčího masa, poté scedíme a necháme okapat.
  • 2
    Dáme maso do mísy a smícháme s lžící slunečnicového oleje a sójovou omáčkou.
  • 3
    Ve velkém woku rozehřejeme zbylý slunečnicový olej, přidáme marinované jehněčí a rozetřený česnek a smažíme, než začne maso hnědnout, cca 5 minut. Přidáme ústřicovou omáčku, moučkový cukr a promícháme.
  • 4
    Scedíme nudle a necháme okapat. Přidáme je do woku a smažíme 5 minut. Přidáme do woku špenát a minutu povaříme. Podáváme horké.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.