Vařené jehněčí nadvakrát
30 min.
Ingredience
- 250gramůNudle vaječné
- 450gramůJehněčí maso
- 2lžíceOmáčka sójová
- 2lžíceOlej slunečnicový
- 2stroužkyČesnek
- 1lžíceCukr moučkový
- 2lžíceOmáčka ústřicová
- 175gramůŠpenát listový čerstvý
- 3,5litryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
522 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
20 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Do velkého hrnce dáme nudle a zalijeme vařící vodou. Necháme stát 10 minut. Ve velkém woku povaříme 5 minut kousky jehněčího masa, poté scedíme a necháme okapat.
- 2Dáme maso do mísy a smícháme s lžící slunečnicového oleje a sójovou omáčkou.
- 3Ve velkém woku rozehřejeme zbylý slunečnicový olej, přidáme marinované jehněčí a rozetřený česnek a smažíme, než začne maso hnědnout, cca 5 minut. Přidáme ústřicovou omáčku, moučkový cukr a promícháme.
- 4Scedíme nudle a necháme okapat. Přidáme je do woku a smažíme 5 minut. Přidáme do woku špenát a minutu povaříme. Podáváme horké.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.