Vařené maso se zeleninou a bramborami
40 min.
Ingredience
- 60gramůBrokolice
- 80gramůBrambory rané
- 30gramůHovězí maso vařené
- 60gramůMrkev kořen
- 0,5lžičkaMáslo čerstvé
- 0,5litrVoda kojenecká
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
98 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
4 g
Sacharidy
12 g
Vláknina
2 g
Vápník
608 mg
Postup přípravy
- 1Oloupané, na kousky nakrájené brambory a očištěnou, na kousky nakrájenou zeleninu spolu s 5 lžícemi kojenecké vody podusíme doměkka.
- 2Vše rozmačkáme vidličkou, přimícháme kousek čertsvého másla a vařené, jemně nakrájené maso.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.