Vařené vepřové maso sterilované
135 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřové maso libové
- 1litrVoda pitná
- 2lžičkySůl
Počet porcí:
6Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
397 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
30 g
Sacharidy
1 g
Vápník
21 g
Železo
4 g
Postup přípravy
- 1Maso očistíme, opláchneme, vložíme do kastrolu a zalijeme vodou. Osolíme a povaříme. Ještě horké nakrájíme na kousky, kosti odstraníme a maso rozdělíme do sklenic. Zalijeme horkou vodou z vaření a ihned zavíčkujeme.
- 2Sklenice urovnáme na mřížku zavařovacího hrnce a sterilujeme po dobu 90 minut při mírném varu. Po vyjmutí necháme vychladnout a uložíme na temném a studeném místě.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.