Vařený candát s pikantní omáčkou
40 min.
Ingredience
- 4decilitryVoda pitná
- 1decilitrVíno bílé
- 100gramůMajonéza
- 2lžíceJogurt bílý
- 1lžičkaSůl
- 2lžíceCitronová šťáva
- 1lžičkaCukr krupice
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 500gramůCandát obecný
- 1kusJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
281 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
20 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
963 mg
Cukr
7 g
Postup přípravy
- 1Do majonézy nastrouháme oloupané jablko, přimícháme jogurt a dobře rozšleháme. Ochutíme solí, cukrem, citronovou šťávou a worcesterem.
- 2Očištěného candáta uvaříme v osolené, vínem ochucené vodě. Rybu opatrně vyjmeme a porce upravíme na talíře. Přelijeme připravenou omáčkou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.