Vařený chřest s majonézou

30 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
16 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěný chřest svážeme, vložíme do vařící osolené a mírně oslazené vody a uvaříme doměkka. Vyjmeme jej a po okapání osušíme v utěrce. Svazečky rozvážeme a chřest necháme vychladnout.
  • 2
    Připravený chřest upravíme na talířky a přelijeme majonézou smíchanou s citronovou šťávou, cukrem a solí.
  • 3
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.