Vařený králík s bulgurem
95 min.
Ingredience
- 1,6kilogramyKráličí maso
- 150gramůBulgur
- 1lžičkaSůl
- 1,5litryVoda pitná
- 100gramůMáslo čerstvé
- 0,5lžícePaprika mletá sladká
Počet porcí:
5Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
685 kcal
Bílkoviny
68 g
Tuky
35 g
Sacharidy
23 g
Vláknina
6 g
Cukr
144 mg
Postup přípravy
- 1Očištěného králíka naporcujeme, opláchneme a vložíme do vroucí vody. Téměř měkké maso vyjmeme, vývar odložíme. Porce králíka ze všech stran osmažíme na másle dozlatova, zaprášíme mletou paprikou, zalijeme litrem vývaru, přidáme bulgur, sůl a na mírném plameni deset minut povaříme. Poté maso odstavíme a necháme pod poklicí dojít, až je bulgur měkký.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.