Vařený pórek se sýrem a kečupem
45 min.
Ingredience
- 800gramůPórek
- 50gramůMáslo čerstvé
- 4lžíceKečup
- 100gramůSýr Eidam cihla 40%
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
312 kcal
Bílkoviny
11 g
Tuky
17 g
Sacharidy
33 g
Vláknina
4 g
Cukr
8 g
Postup přípravy
- 1Očištěné bílé části pórku svážeme do svazečků a v osolené vařící vodě je uvaříme doměkka. Pórek vyjmeme, osušíme a upravíme na talíře.
- 2Každou porci přelijeme kečupem, posypeme nastrouhaným sýrem a pokapeme rozehřátým máslem.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.