Veganská rýže s dýní

25 min.
Vietnam

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
411 kcal
Bílkoviny
12 g
Tuky
5 g
Sacharidy
93 g
Vláknina
10 g
Cukr
15 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Rýži uvaříme podle návodu.
  • 2
    Na oleji osmažíme utřený česnek se zázvorem a asi po minutě přidáme dýni (oloupanou, nakrájenou na kostičky), sójovou omáčku, cukr a vývar. Dusíme 10 minut.
  • 3
    Slijeme všechnu tekutinu, přidáme fazolky a 3 minuty vaříme, dokud dýně a fazolky nezměknou. Vmícháme nasekané jarní cibulky a ještě minutu povaříme.
  • 4
    Rýži rozdělíme do mističek, přidáme dýňovou směs a podáváme posypané koriandrem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.