Vegetariánské kari

60 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
278 kcal
Bílkoviny
5 g
Tuky
15 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
4 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Mrkev, brambory i dýni oloupeme a spolu s lilkem nakrájíme na kostky velikosti sousta. Zeleninu zalijeme 500 ml vody a vaříme 25 minut doměkka spolu se solí a kurkumou.
  • 2
    Jednu chilli papričku necháme vcelku, ostatní nasekáme na jemno.
  • 3
    Cibuli nakrájíme na jemno.
  • 4
    Do mixéru dáme čtyři nakrájené chilli papričky, kmín, koriandr, polovinu kokosu, cibuli a rozmixujeme na pastu.
  • 5
    K měkké zelenině (vodu neslíváme) přidáme připravenou pastu, kari listy a zbylou chilli papričku a 5 minut povaříme.
  • 6
    Nakonec vmícháme jogurt a ještě minutu povaříme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.