Vegetariánský arašídový vývar

55 min.
Indie

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
466 kcal
Bílkoviny
18 g
Tuky
24 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
10 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibule nakrájíme na jemno a smažíme je 5-7 minut na oleji. Vmícháme utřený česnek a zázvor a ještě 2 minuty povaříme.
  • 2
    Přidáme i kajenský pepř, koriandr a sůl. Po dvou minutách přidáme i oloupanou a na kostičky nakrájenou bramboru, na kostičky nakrájenou papriku, vývar, arašídové máslo, rajčata, fazole a kokosové mléko. Přivedeme k varu, snížíme teplotu a vaříme 20-30 minut.
  • 3
    Když už jsou brambory měkké, dochutíme limetkovou šťávou.
  • 4
    Podáváme posypané nahrubo nasekanými arašídy.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.