Vejce natvrdo s cibulkou

25 min.
Česká republika

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
275 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
17 g
Sacharidy
16 g
Vláknina
5 g
Cukr
6 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme, oloupeme, rozkrájíme na čtvrtky a urovnáme je na mísu.
  • 2
    Cibuli oloupeme, jemně nakrájíme a usmažíme na polovině másla. Na zbylém másle osmažíme strouhanku.
  • 3
    Obojím posypeme připravená vejce a obložíme okurkami nakrájenými na tenké plátky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 24. 10. 2015
Vejce natvrdo s cibulkou
Mají vám přijít hosté a vy nevíte, co neobyčejného byste jim nabídli. Pak zkuste tento recept. Je připravený do patnácti minutek, a když ho naaranžujete na větší mísu (nebo menší talířky, pokud bude hostů méně), úspěch máte zaručený.