Vejce plněná křenovou pěnou

32 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
170 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
14 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
120 mg
Cukr
674 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo (asi 12 minut), oloupeme a podélně rozpůlíme.
  • 2
    Žloutky vyjmeme a v misce smícháme s lučinou, zakysanou smetanou a nastrouhaným křenem. Podle chuti osolíme a ušleháme na hladký krém.
  • 3
    Poloviny bílků urovnáme na plochou mísu a ozdobně je naplníme připravenou pěnou.
  • 4
    Podáváme jako studený předkrm.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.