Vejce plněná tuňákem II
17 min.
Ingredience
- 50gramůCibule
- 6kusůVejce slepičí
- 1špetkaPepř černý mletý
- 2lžíceMajonéza
- 1špetkaSůl
- 1litrVoda pitná
- 1lžičkaPetržel - nať
- 1baleníTuňák v oleji
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
467 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a necháme vychladnout. Cibuli nasekáme najemno a odebereme 2 lžíce. Tuňáka necháme vykapat - scedíme.
- 2Vychladlá vejce rozpůlíme a žloutky vybereme. Žloutky smícháme s tuňákem, cibulí, petrželkou a majonézou. Té můžeme dát podle potřeby více. Náplň okořeníme solí a pepřem.
- 3Půlky vajec naplníme tuňákovou směsí a můžeme podávat.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.