Vejce plněná tuňákem II

17 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
260 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
17 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
467 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce uvaříme natvrdo. Oloupeme je a necháme vychladnout. Cibuli nasekáme najemno a odebereme 2 lžíce. Tuňáka necháme vykapat - scedíme.
  • 2
    Vychladlá vejce rozpůlíme a žloutky vybereme. Žloutky smícháme s tuňákem, cibulí, petrželkou a majonézou. Té můžeme dát podle potřeby více. Náplň okořeníme solí a pepřem.
  • 3
    Půlky vajec naplníme tuňákovou směsí a můžeme podávat.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.