Vejce s náplní z tresčích jater
18 min.
Ingredience
- 8kusůVejce slepičí
- 800mililitrůVoda pitná
- 100gramůJátra tresčí v oleji
- 1kusCibule
- 1kusCitrony
- 0,25lžičkaSůl
- 0,25lžičkaPaprika mletá sladká
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Cibuli nakrájíme na jemno, citron pokrájíme na plátky, z tresčích jater slijeme olej.
- 2V míse utřeme žloutky s cibulí, tresčími játry, solí, mletou paprikou a vyšleháme do krému.
- 3Bílky naplníme směsí a ozdobíme plátky citronu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.