Vejce s náplní z tresčích jater

18 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
330 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
28 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
2 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vejce ve vodě uvaříme natvrdo, necháme vychladnout, oloupeme, podélně rozpůlíme a vyjmeme žloutky. Cibuli nakrájíme na jemno, citron pokrájíme na plátky, z tresčích jater slijeme olej.
  • 2
    V míse utřeme žloutky s cibulí, tresčími játry, solí, mletou paprikou a vyšleháme do krému.
  • 3
    Bílky naplníme směsí a ozdobíme plátky citronu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.