Vejce se smaženou žemlí
30 min.
Ingredience
- 1špetkaSůl
- 8kusůVejce slepičí
- 5kusůŽemle tuková
- 3lžíceVoda pitná
- 2lžíceMáslo čerstvé
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
429 kcal
Bílkoviny
20 g
Tuky
22 g
Sacharidy
38 g
Cukr
893 mg
Vápník
2 g
Postup přípravy
- 1Na tenké plátky nakrájíme žemle, pak ještě na tenké dlouhé nudličky velikosti zápalek. Osmahneme je dozlatova na másle a necháme okapat. Dáme je na nízkou zapékací mísu, zalijeme osolenými a rozkvedlanými vejci nastavenými 3 lžícemi vody a dáme upéct do trouby.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.