Vejce v kokotkách se sýrem
20 min.
Ingredience
- 40gramůMáslo čerstvé
- 10gramůPetržel - nať
- 4kusyVejce slepičí
- 80gramůSýr Eidam cihla 40%
- 150gramůŽampiony čerstvé
- 50gramůVepřová uzená plec
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
254 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
20 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
480 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Malé nákypové formičky - kokotky - vymažeme máslem a vysypeme sýrem.
- 2Vejce rozšleháme a smícháme s udušenými žampiony, jemně nakrájeným uzeným masem, osolíme a opepříme. Nalijeme do kokotek a povrch posypeme sýrem.
- 3Ve vodní lázni v troubě zapečeme asi 10 minut. Po vyklopení obložíme hlávkovým salátem, rajčaty a petrželovou natí.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.