Vejce v odtučněném mléce

50 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
249 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
12 g
Sacharidy
13 g
Cukr
893 mg
Vápník
344 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    V kastrůlku svaříme odtučněné mléko s náhradním sladidlem a vydlabanou dužinou z vanilkového lusku. Přidáme i vydlabaný lusk.
  • 2
    V misce rozšleháme vejce.
  • 3
    Z mléka vyjmeme lusk a horké mléko za stálého míchání pomalu naléváme do rozšlehaných vajec.
  • 4
    Směs přelijeme do zapékací formy a pečeme ve vodní lázni v troubě vyhřáté na 220°C.
  • 5
    Dezert podáváme studený.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.