Věnečky sypané cukrem a mandlemi

18 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
8

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
549 kcal
Bílkoviny
8 g
Tuky
37 g
Sacharidy
50 g
Vláknina
1 g
Cukr
16 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Z prosáté mouky, cukru, změklého másla, pomerančové kůry vypracujeme hladké těsto.
  • 2
    Z těsta vyválíme silnější plát, vykrajujeme kolečka a ze středu vykrojíme malé kolečko, klademe na plech vyložený pečícím papírem. Věnečky potřeme rozšlehaným vejcem a sypeme mandlemi nakrájenými na tenké nudličky a hrubým cukrem. Pečeme v předehřáté troubě.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.