Venkovská cibulačka se sýrem
35 min.
Ingredience
- 250gramůCibule
- 50gramůSádlo vepřové škvařené
- 40gramůMouka pšeničná hladká
- 10gramůPaprika mletá sladká
- 8gramůSůl
- 1kusRohlíky bílé
- 200gramůSýr Ementál (Primátor)
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme na polovině sádla dorůžova, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zaprášíme paprikou, krátce orestujeme a podlijeme vodou, osolíme a na mírném ohni za občasného míchání povaříme 20 minut.
- 2Mezitím nakrájíme rohlíky na kostičky a osmažíme je na zbylém sádle. Hotovou polévku nalijeme do mísy, osmažený rohlík a nastrouhaný sýr dáme zvlášť do misek, aby si každý doplnil polévku podle svého.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.