Venkovská cibulačka se sýrem

35 min.
Maďarsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
388 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
28 g
Sacharidy
22 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Cibuli nakrájíme na tenká kolečka a osmažíme na polovině sádla dorůžova, přisypeme mouku a usmažíme světlou jíšku. Zaprášíme paprikou, krátce orestujeme a podlijeme vodou, osolíme a na mírném ohni za občasného míchání povaříme 20 minut.
  • 2
    Mezitím nakrájíme rohlíky na kostičky a osmažíme je na zbylém sádle. Hotovou polévku nalijeme do mísy, osmažený rohlík a nastrouhaný sýr dáme zvlášť do misek, aby si každý doplnil polévku podle svého.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.