Venkovské bagetky

110 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
308 kcal
Bílkoviny
10 g
Tuky
1 g
Sacharidy
51 g
Vláknina
5 g
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Do mísy nalijeme vodu, přidáme chlebovou a žitnou mouku, cukr a sůl a promícháme. Přidáme kvásek a hnětením vypracujeme hladké těsto, které necháme půl hodiny kynout. Vykynuté těsto rozdělíme na 4 díly, z nich vyválíme bagetky, které rozložíme na plech.
  • 2
    Pokropíme vodou, posypeme mákem a necháme ještě půl hodiny kynout. Pečeme ve vyhřáté troubě 20 minut na 200°C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.