Vepřo-knedlo-zelo

105 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
535 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
45 g
Vláknina
5 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso očistíme, omyjeme, osušíme, posypeme kmínem a osolíme na straně, kde není kůže. Takto připravené maso dáme do pekáče kůží dolu a pečeme zhruba 1 hodinu za občasného polévání vlastní šťávou. Později poléváme horkým vývarem nebo horkou vodou.
  • 2
    Poté maso otočíme kůží nahoru, chvíli necháme kůži osušit a poté ji nakrojíme na kostičky či plátky a silně osolíme. Maso necháme dopéct dorůžova.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.