Vepřová játra na zelenině
30 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 400gramůJátra vepřová
- 2kusyPaprikové lusky čerstvé
- 4kusyRajčata
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 3lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
222 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Postup přípravy
- 1Očištěná játra nakrájíme na hranolky, rajčata spaříme, oloupeme a nakrájíme na kousky, očištěné papriky nakrájíme na proužky a oloupanou cibuli na kolečka.
- 2Na pánvi na oleji osmahneme cibuli a vyjmeme ji. Do oleje přidáme játra a zprudka smažíme 2 minuty. Přidáme ostatní suroviny a za stálého míchání smažíme ještě 4 minuty. Nakonec játra osolíme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.