Vepřová játra smažená v pivním těstíčku
25 min.
Ingredience
- 800gramůJátra kuřecí
- 2kusyVejce slepičí
- 0,5decilitrPivo světlé 10% 3,9% obj.
- 3lžíceMouka pšeničná hladká
- 1špetkaSůl
- 3lžíceOlej olivový
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
332 kcal
Bílkoviny
38 g
Tuky
17 g
Sacharidy
3 g
Cukr
223 mg
Vápník
323 mg
Postup přípravy
- 1V misce rozšleháme vejce s pivem, přisypeme mouku a vytvoříme hladké těstíčko.
- 2Kuřecí játra omyjeme, nakrájíme a obalíme v připraveném těstíčku a osmažíme je v pánvi na rozehřátém oleji ze všech stran dozlatova. Játra pak osolíme a podáváme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.