Vepřová kotleta v zelenině
50 min.
Ingredience
- 200gramůVepřové kotlety
- 1špetkaSůl
- 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
- 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
- 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Vápník
75 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu.
- 2Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme.
- 3Přidáme maso a prohřejeme.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.