Vepřová kotleta v zelenině

50 min.
Česká republika

Ingredience

    • 200gramůVepřové kotlety
    • 1špetkaSůl
    • 1lžíceMouka pšeničná hladká T 650
    • 250gramůZeleninová směs jarní - mražená
    • 2decilitryVoda pitná
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
235 kcal
Bílkoviny
25 g
Tuky
9 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
6 g
Vápník
75 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety naklepeme, osolíme, podlijeme vodou a podusíme doměkka. Maso vyjmeme a na šťávě z masa podusíme zeleninu.
  • 2
    Po změknutí zeleniny vydusíme vodu, zaprášíme moukou, znovu zředíme vodou a povaříme.
  • 3
    Přidáme maso a prohřejeme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.