Vepřová krkovička s jablky
60 min.
Ingredience
- 1špetkaKmín celý
- 500gramůVepřová krkovička
- 4kusyJablka
- 0,5kusCibule
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Postup přípravy
- 1Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a zvolna opékáme na pánvi, až se část tuku vypeče.
- 2K masu přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli a kmín, přiklopíme pokličkou, dusíme bez podlévání.
- 3Nakonec k masu přidáme oloupaná, nastrouhaná a krátce podušená jablka.
- 4Podáváme s petrželkovými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.