Vepřová krkovička s jablky

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
415 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
27 g
Sacharidy
29 g
Vláknina
4 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kostky, osolíme a zvolna opékáme na pánvi, až se část tuku vypeče.
  • 2
    K masu přidáme oloupanou, nadrobno pokrájenou cibuli a kmín, přiklopíme pokličkou, dusíme bez podlévání.
  • 3
    Nakonec k masu přidáme oloupaná, nastrouhaná a krátce podušená jablka.
  • 4
    Podáváme s petrželkovými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.