Vepřová krkovička s pepřovou omáčkou
60 min.

Ingredience
- 2plátkyVepřová krkovička
- 1kusSůl
- 2lžíceOlej rostlinný
- 1lžíceHořčice plnotučná
- 2lžícePepř celý červený
- 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
- 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
126 mg
Vápník
171 mg
Postup přípravy
- 1Krkovičku naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme ji zprudka na pánvi.
- 2Maso dáme stranou, do výpeku nalijeme smetanu, přidáme hořčici a čerstvě nadrcený pepř. Prohřejeme a přidáme mouku. Povaříme ještě tak 5 minut.
- 3Poté omáčku přelijeme do zapékací misky, přidáme maso a pečeme přikryté 30 minut na 200 °C.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.