Vepřová krkovička s pepřovou omáčkou

60 min.
Česká republika

Ingredience

    • 2plátkyVepřová krkovička
    • 1kusSůl
    • 2lžíceOlej rostlinný
    • 1lžíceHořčice plnotučná
    • 2lžícePepř celý červený
    • 150mililitrůSmetana 33% (šlehačka)
    • 4lžíceMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
2

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
331 kcal
Bílkoviny
3 g
Tuky
33 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
126 mg
Vápník
171 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Krkovičku naklepeme, osolíme a obalíme v mouce. Opečeme ji zprudka na pánvi.
  • 2
    Maso dáme stranou, do výpeku nalijeme smetanu, přidáme hořčici a čerstvě nadrcený pepř. Prohřejeme a přidáme mouku. Povaříme ještě tak 5 minut.
  • 3
    Poté omáčku přelijeme do zapékací misky, přidáme maso a pečeme přikryté 30 minut na 200 °C.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.