Vepřová kýta na cibuli
55 min.

Ingredience
- 800gramůVepřová kýta
- 30gramůMouka pšeničná hladká
- 60gramůKoriandr čerstvý
- 20gramůSůl
- 120gramůSádlo syrové
- 300gramůCibule
- 3decilitryVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
762 kcal
Bílkoviny
40 g
Tuky
60 g
Sacharidy
13 g
Vláknina
2 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Vepřovou kýtu potřeme solí s drceným koriandrem a necháme 2 hodiny uležet v chladnu.
- 2Uleželé maso poprášíme moukou a vložíme na sádlem vymazaný pekáč. Pečeme na mírno, podle potřeby podléváme vodou a výpekem. Když je maso napůl měkké, přidáme na kolečka nakrájenou cibuli a dopečeme. Hotové maso nakrájíme na plátky a zalijeme šťávou.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.