Vepřová kýta s anýzem
40 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 500gramůVepřová kýta
- 1špetkaAnýz mletý
- 1kusChilli paprička
- 1kusMáta
- 1špetkaGlutasol
- 1lžíceOlej stolní
- 0,5lžičkaSůl
- 0,5litrVoda pitná
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
298 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
20 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
472 mg
Cukr
1 g
Postup přípravy
- 1Oloupanou, jemně nakrájenou cibuli zpěníme na oleji na pánvi. Přidáme omyté, na nudličky nakrájené maso, opečeme a okořeníme anýzem, nakrájenou chilli papričkou a solí. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka.
- 2Nakonec přidáme omyté, nasekané lístky máty a ochutíme špetkou glutasolu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.