Vepřová panenka v ostré marinádě
30 min.
Ingredience
- 4kusyVejce slepičí
- 500gramůVepřová panenka
- 1lžičkaSůl
- 1lžičkaWorcester (worcesterská omáčka)
- 1lžičkaPaprika mletá sladká
- 150mililitrůOlej rostlinný
- 1lžíceKečup
- 0,5lžičkaPaprika mletá pálivá
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
557 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
47 g
Sacharidy
2 g
Vláknina
94 mg
Cukr
472 mg
Postup přípravy
- 1Očištěnou a omytou vepřovou panenku nakrájíme na kostky.
- 2Vejce rozšleháme se solí, kečupem, worcesterem, sladkou i pálivou paprikou a pepřem.
- 3Maso vložíme do připravené marinády a necháme do druhého dne v chladničce.
- 4Potom panenku opékáme na oleji na pánvi nebo můžeme grilovat.
- 5Vhodnou přílohou jsou smažené hranolky nebo čerstvý chléb.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.