Vepřová pečeně
110 min.
Ingredience
- 1kilogramVepřová pečeně
- 1lžičkaSůl
- 1špetkaKmín celý
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
6Postup přípravy
- 1Maso očistíme, osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vody a dáme do předem vyhřáté trouby.
- 2V průběhu pečení maso přeléváme vypečenou šťávou, také obrátíme a pečeme doměkka. Dle potřeby musíme podlévat vodou.
- 3Po upečení maso vyndáme z pekáče, necháme šťávu vydusit, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zalijeme troškou vody a provaříme.
- 4K příloze podáváme bramborový knedlík a zelí, houskový knedlík nebo vařené brambory.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 30. 1. 2016
Vepřová pečeně
Tak je supr. Taková dobrá masová šťávička. Uplně jednoduchý recept. Dejte masíčku jen dost času v troubě. A budete mít luuuxusní jídlo!§! Dobrou chuť 🙂🙂