Vepřová pečeně

110 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
6

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
476 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
40 g
Vláknina
9 mg
Cukr
1 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Maso očistíme, osolíme, okmínujeme a vložíme do pekáče. Podlijeme trochou vody a dáme do předem vyhřáté trouby.
  • 2
    V průběhu pečení maso přeléváme vypečenou šťávou, také obrátíme a pečeme doměkka. Dle potřeby musíme podlévat vodou.
  • 3
    Po upečení maso vyndáme z pekáče, necháme šťávu vydusit, zaprášíme ji moukou, osmahneme, zalijeme troškou vody a provaříme.
  • 4
    K příloze podáváme bramborový knedlík a zelí, houskový knedlík nebo vařené brambory.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.
Anonymní uživatel
so 30. 1. 2016
Vepřová pečeně
Tak je supr. Taková dobrá masová šťávička. Uplně jednoduchý recept. Dejte masíčku jen dost času v troubě. A budete mít luuuxusní jídlo!§! Dobrou chuť 🙂🙂