Vepřová pečeně s červeným zelím a jablky

75 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
612 kcal
Bílkoviny
33 g
Tuky
38 g
Sacharidy
31 g
Vláknina
5 g
Cukr
20 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové maso očistíme, omyjeme, osolíme a vložíme do kastrolu, kde jej podlijeme trochou horké vody a necháme péct do poloměkka.
  • 2
    Zelí omyjeme a nakrájíme na proužky, přidáme k masu a pečeme téměř do měkka.
  • 3
    Deset minut před koncem pečení přidáme nastrouhaná jablka. Na závěr vše zalijeme vínem, dle chuti přisolíme a necháme přejít varem.
  • 4
    Jako přílohy podáváme brambory vařené i pečené.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.