Vepřová pečeně s jablky
80 min.
Ingredience
- 600gramůVepřové maso libové
- 1lžičkaSůl
- 600gramůJablka
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
435 kcal
Bílkoviny
27 g
Tuky
27 g
Sacharidy
21 g
Vláknina
3 g
Cukr
16 g
Postup přípravy
- 1Omyté vepřové maso osolíme a za mírného podlévání pečeme asi 45 minut.
- 2Zvlášť dusíme oloupaná, 2 lžícemi vody podlitá jablka, nakrájená na čtvrtky.
- 3Upečené maso nakrájíme na tenké plátky, obložíme je čtvrtkami dušených jablek a vše polijeme šťávou z pečeně.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.