Vepřová plec s celerovými nudličkami

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na malé kousky nakrájené maso, oloupaný, na nudličky nakrájený celer i s částí nasekané natě, osolíme a vše podlijeme vývarem. Dusíme asi 50 minut a podle potřeby podléváme vodou.
  • 2
    Nakonec do pokrmu přidáme zbylou nasekanou nať a podusíme ještě 10 minut.
  • 3
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.