Vepřová plec s celerovými nudličkami
80 min.
Ingredience
- 1kusCibule
- 350gramůVepřová plec
- 1kusCeler bulvový
- 250mililitrůVývar zeleninový
- 2lžíceOlej rostlinný
- 0,5lžičkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
314 kcal
Bílkoviny
17 g
Tuky
23 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
3 g
Cukr
3 g
Postup přípravy
- 1Na pánvi na rozehřátém oleji osmahneme oloupanou, na kolečka nakrájenou cibuli. Přidáme omyté, na malé kousky nakrájené maso, oloupaný, na nudličky nakrájený celer i s částí nasekané natě, osolíme a vše podlijeme vývarem. Dusíme asi 50 minut a podle potřeby podléváme vodou.
- 2Nakonec do pokrmu přidáme zbylou nasekanou nať a podusíme ještě 10 minut.
- 3Podáváme s vařenými bramborami.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.