Vepřová plec se smetanovou omáčkou

80 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
456 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
38 g
Sacharidy
6 g
Vláknina
1 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, na plátky nakrájené maso opečeme na sádle, přidáme oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli a oloupaný, na nudličky nakrájený celer. Osolíme, podlijeme vodou a dusíme doměkka.
  • 2
    Měkké maso vyjmeme a šťávu zahustíme smetanou smíchanou s moukou. Krátce povaříme a potom omáčku procedíme na maso.
  • 3
    Šťávu nemusíme cedit, můžeme ji ponechat s kousky vařené zeleniny.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.