Vepřová plec v zelí s rajčaty

85 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
667 kcal
Bílkoviny
34 g
Tuky
46 g
Sacharidy
36 g
Vláknina
14 g
Cukr
21 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté maso nakrájíme na kousky, osolíme a opečeme po všech stranách na rozehřátém oleji.
  • 2
    K masu přidáme spařená, oloupaná rajčata, nakrájená na čtvrtky, podlijeme trochou horké vody a dusíme téměř do měkka.
  • 3
    Nakonec přidáme očištěné, nahrubo nakrájené zelí, vše dodusíme do měkka.
  • 4
    Pokrm zalijeme smetanou rozkvedlanou s hladkou moukou a krátce povaříme.
  • 5
    Podáváme s vařenými bramborami.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.