Vepřová rýže

30 min.

Ingredience

    • 3lžičkyOlej rostlinný
    • 1kusVejce slepičí
    • 100gramůKrevety tygří - loupané
    • 100gramůVepřové maso libové
    • 1kusCibulka jarní
    • 200gramůRýže předvařená (parboiled)
    • 1lžičkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
16 g
Tuky
9 g
Sacharidy
42 g
Vláknina
1 g
Cukr
382 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Ve woku na lžičce oleje zahřejeme rošlehané vajíčko, hotové odložíme stranou.
  • 2
    Na zbytku oleje opečeme vyloupané krevety, nadrobno nakrájené vepřové maso a nasekanou cibulku. Pečeme, dokud maso nezměkne, poté přidáme rýži a sůl, dobře promícháme. Na závěr vmícháme hotové vejce.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.