Vepřová žebírka na kmíně

40 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
165 kcal
Bílkoviny
2 g
Tuky
16 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
640 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřová žebra omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti a naklepeme. Žebírka osolíme a po jedné straně poprášíme hladkou moukou. Maso opečeme po obou stranách na větší části rozehřátého sádla.
  • 2
    Oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli osmahneme na zbylém sádle, přidáme kmín, opečená žebírka, podlijeme horkým vývarem a dusíme doměkka. Maso podáváme přelité scezenou šťávou.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.