Vepřová žebírka pečená s cibulí

90 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
858 mg
Cukr
2 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Přidáme k nim rozpůlené cibule, podlijeme naběračkou horkou vodou a pečeme do měkka zhruba tak hodinu.
  • 2
    Poté šťávu zahustíme moukou smíchanou s trochou vody, seškrábeme přípečky do šťávy, aby měla hnědou barvu. Chvilku povaříme.
  • 3
    Maso nakrájíme na porce a každý ozdobíme kouskem pečené cibule.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.