Vepřová žebírka pečená s cibulí
90 min.
Ingredience
- 2kusyCibule
- 1lžičkaSůl
- 750gramůVepřové kotlety
- 1lžičkaMouka pšeničná hladká T 650
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
340 kcal
Bílkoviny
39 g
Tuky
17 g
Sacharidy
5 g
Vláknina
858 mg
Cukr
2 g
Postup přípravy
- 1Žebírka očistíme, omyjeme, osolíme a dáme do pekáče. Přidáme k nim rozpůlené cibule, podlijeme naběračkou horkou vodou a pečeme do měkka zhruba tak hodinu.
- 2Poté šťávu zahustíme moukou smíchanou s trochou vody, seškrábeme přípečky do šťávy, aby měla hnědou barvu. Chvilku povaříme.
- 3Maso nakrájíme na porce a každý ozdobíme kouskem pečené cibule.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.