Vepřová žebírka s jablky a švestkami
60 min.
Ingredience
- 8kusůVepřové kotlety
- 1lžičkaSůl
- 12kusůŠvestky sušené
- 1lžíceMáslo čerstvé
- 2kusyJablka
- 0,25litrMléko polotučné
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
1900 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
26 g
Sacharidy
400 g
Vláknina
45 g
Cukr
239 g
Postup přípravy
- 1Omyté, vykostěné a naklepané kotlety osolíme.
- 2Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky a švestky omyjeme a necháme na cedníku zvlhnout. Potom je vypeckujeme.
- 3Mezi dvě kotlety vložíme plátky jablek a asi 3 švestky. Převážeme nití a opečeme po obou stranách na másle.
- 4Potom kotlety dusíme podlité mlékem doměkka.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.