Vepřová žebírka s jablky a švestkami

60 min.
Dánsko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
1900 kcal
Bílkoviny
57 g
Tuky
26 g
Sacharidy
400 g
Vláknina
45 g
Cukr
239 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté, vykostěné a naklepané kotlety osolíme.
  • 2
    Jablka oloupeme a nakrájíme na plátky a švestky omyjeme a necháme na cedníku zvlhnout. Potom je vypeckujeme.
  • 3
    Mezi dvě kotlety vložíme plátky jablek a asi 3 švestky. Převážeme nití a opečeme po obou stranách na másle.
  • 4
    Potom kotlety dusíme podlité mlékem doměkka.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.