Vepřová žebírka slavnostní

35 min.
Evropa

Ingredience

Počet porcí:
5

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
688 kcal
Bílkoviny
30 g
Tuky
50 g
Sacharidy
25 g
Vláknina
3 g
Cukr
11 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Žebírka naklepeme, trochu odkrojíme od kosti a osolíme. Banány nakrájíme na kolečka, žampiony na půlky.
  • 2
    Z vajec, mléka a mouky vytvoříme těstíčko, ve kterém obalíme kolečka banánů a kousky žampionů. Usmažíme v pánvi na másle a vyndáme. Do pánve přidáme ještě dvě lžíce másla, rozehřejeme a smažíme žebírka z každé strany 4 minuty.
  • 3
    Na talíře rozdělíme žebírka, obložíme smaženými banány a žampiony, zakapeme koňakem a při podávání zapálíme.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.