Vepřové kotlety dušené s houbami

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
352 kcal
Bílkoviny
26 g
Tuky
24 g
Sacharidy
7 g
Vláknina
2 g
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Očištěné a omyté kotlety po okrajích nařízneme, mírně naklepeme, osolíme a poprášíme hladkou moukou.
  • 2
    Slaninu nakrájíme na kostičky, rozškvaříme a zpěníme na ní oloupanou, nadrobno nakrájenou cibuli. Vložíme kotlety a opečeme je po obou stranách. Podlijeme trochou vody a dusíme doměkka. Během dušení maso podléváme vodou a obracíme.
  • 3
    Před koncem dušení přidáme nakrájené, na másle osmahnuté houby, přilijeme smetanu a vše chvíli podusíme.
  • 4
    Vhodnou přílohou je rýže nebo krupicové noky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.