Vepřové kotlety dušené s jablky

70 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
282 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
17 g
Sacharidy
10 g
Vláknina
1 g
Cukr
5 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Naklepeme kotlety z vepřové pečeně, okraje nařízneme. Maso jemně osolíme, poprášíme moukou a opečeme dočervena na rozpáleném sádle.
  • 2
    Nakrájíme nadrobno cibuli, osmahneme ji do sklovita, vložíme opečené kotlety, lehce podlijeme a necháme dusit.
  • 3
    Ke konci je nepatrně zaprášíme moukou, přidáme oloupaná, na silnější kousky nakrájená jablka a necháme společně dodusit.
  • 4
    Podáváme s bramborovou kaší nebo vařeným bramborem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.