Vepřové kotlety na oreganu

20 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
257 kcal
Bílkoviny
23 g
Tuky
13 g
Sacharidy
14 g
Vláknina
2 g
Cukr
4 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, maso částečně odřízneme od kosti a na okrajích nařízneme. Potřeme olejem, necháme chvíli odležet.
  • 2
    Připravené kotlety posypeme oreganem, po obou stranách přibližně po 5 minut grilujeme.
  • 3
    Měkké maso upravíme na talíře a obložíme omytými, na dílky nakrájenými rajčaty, paprikami a okurkou.
  • 4
    Podáváme s tmavým chlebem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.