Vepřové kotlety na zázvoru

60 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
234 kcal
Bílkoviny
21 g
Tuky
14 g
Sacharidy
4 g
Vláknina
649 mg
Cukr
1 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety naklepeme a okraje nařízneme. Maso poprášíme moukou, zázvorem a opečeme po obou stranách na rozehřátém sádle.
  • 2
    Opečené kotlety vyjmeme, na sádle osmahneme jemně nakrájenou cibuli, vložíme zpět kotlety a přidáme ještě špetku zázvoru, kmín a sůl. Podlijeme 2dl vody a pod pokličkou dusíme doměkka.
  • 3
    Podáváme s bramborovými noky a zeleninovým salátem.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.