Vepřové kotlety obložené jablky

50 min.
Česká republika

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
521 kcal
Bílkoviny
24 g
Tuky
31 g
Sacharidy
40 g
Vláknina
5 g
Cukr
25 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Omyté kotlety na okrajích nařízneme, lehce je naklepeme, osolíme a po obou stranách opečeme na sádle. Potom maso zalijeme smetanou.
  • 2
    Oloupaná jablka zbavená jádřinců nakrájíme na kolečka a opečeme je na másle spolu s předem namočenými, vypeckovanými švestkami.
  • 3
    Při podávání zdobíme kotlety kolečky jablek a přeléváme je smetanovou omáčkou ochucenou citronovou šťávou. Do otvoru v kolečkách jablek vložíme švestky.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.