Vepřové kotlety pečené

40 min.
Rakousko

Ingredience

Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
2523 kcal
Bílkoviny
22 g
Tuky
269 g
Sacharidy
1 g
Vláknina
32 mg
Vápník
3 g
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Vepřové kotlety omyjeme a na okrajích nařízneme. Naklepeme je, osolíme a z jedné strany pomoučíme.
  • 2
    Maso opečeme po obou stranách v horkém tuku dozlatova, nejdříve pomoučenou stranou, potom je obrátíme a dopečeme.
  • 3
    Část tuku slijeme a přidáme kousek másla. Zalijeme vývarem (nebo vodou), necháme přejít varem a vzniklou šťávou přelijeme kotlety.
  • 4
    Podáváme s bramborami pečenými spolu s masem a se saláty.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.