Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu

45 min.
Česká republika

Ingredience

    • 4kusyVepřové kotlety
    • 100gramůKlobása debrecínská
    • 1lžíceOlej stolní
    • 1špetkaPaprika mletá sladká
    • 1špetkaSůl
Počet porcí:
4

Nutriční hodnoty v jedné porci

Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
19 mg
Cukr
5 mg
Zobrazit vše

Postup přípravy

  • 1
    Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme.
  • 2
    Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety položíme na alobal potřený olejem a uzavřeme.
  • 3
    Pečeme asi 25 minut.
  • 4
    Podáváme v alobalu.

Komentáře

Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.