Vepřové kotlety plněné klobásou v alobalu
45 min.
![Česká republika](https://admin.milujivareni.cz/uploads/img/2024/05/d0ce8c3ebafdc3cd82e4f312a6869d76c4fc501e.png?w=16&q=75)
Ingredience
- 4kusyVepřové kotlety
- 100gramůKlobása debrecínská
- 1lžíceOlej stolní
- 1špetkaPaprika mletá sladká
- 1špetkaSůl
Počet porcí:
4Nutriční hodnoty v jedné porci
Kalorie
306 kcal
Bílkoviny
28 g
Tuky
21 g
Sacharidy
3 g
Vláknina
19 mg
Cukr
5 mg
Postup přípravy
- 1Kotlety omyjeme, nařízneme v nich kapsy, naklepeme je a u kosti nařízneme.
- 2Kapsy naplníme plátky klobásy a uzavřeme párátky. Povrch kotlet poprášíme mletou paprikou, osolíme, kotlety položíme na alobal potřený olejem a uzavřeme.
- 3Pečeme asi 25 minut.
- 4Podáváme v alobalu.
Komentáře
Pro možnost přidání komentáře je třeba být přihlášen.